Членство

Как да станем редовни членове на АДПБ и защо?

Редовните членове имат редица привилегии:

– безплатно участие на някои от международните състезания

– право на глас на общото събрание на асоциацията

– достъп до скрита секция на форума на асоциацията с много полезни теми, рецепти на спечелили призови места бири и  дискусии относно хобито ни.

– отстъпка в размер на 10% в електронния магазин:

Моля прочете и приемете етичния кодекс на АДПБ.

Заявление за членство ще намерите по-долу на страницата.

Ето и приетия на последното събрание на АДПБ – Етичен кодекс на домашните пивовари в България :
За членовете на АДПБ е задължителен, а за останалите домашни пивовари – нека бъде нещо върху което да се замислят и по своя лична воля и мотивация да го спазват !

ЕТИЧЕН КОДЕКС
На членовете на АДПБ

Ние,членовете на АДПВ,съзнаваме нашата отговорност като производители на напитки с алкохолно съдържание и свързаните с нашите цели ,послания които отправяме, и се ръководим от следните принципи:

* Ние подкрепяме усилията към отговорна консумация на пиво,като здравословна и полезна за консумация напитка с ниско съдържание на алкохол ,то е подходящо за ежедневна консумация от всички пълнолетни лица .

* Издигайки нивото на културата и отношението към пивото,ние ще налагаме стилово разноообразие и отговорна консумация ,съчетана с подхояща храна.

* Домашните пивовари,произвеждаме нашето пиво с нетърговска цел ,за консумация от нашите семейства и приятели.

* Не приемаме наши членове да търгуват с произведеното пиво,заобикаляйки или нарушавайки действащото законодателство в България.

* Ние подържаме ,развитието на нашите членове в посока взаимно сътрудничество,обмяна на опит и информация,с цел обогатяване на стиловете пиво и израстването им до крафт пивовари,които да предложат на останалата част от консуматорите качествено ново пиво с характер.

* Ние уважаваме ,труда и достиженията на поколения български и чужди пивовари,дали своя принос към пивоварското изкуство и се възползваме от тях.

* Отношенията между нашите членове се изграждат на базата на взаимопомощ,информираност и уважение към труда на другите.

* Неприемливо е обидно и саркастично отношение между членовете на Асоциацията.

* Всеки член може добронамерено да изкава своето мнение и оценка за продукта на друг член,в дух на сътрудничество и обмяна на мнения,без да използва неприемливи квалификации и оценки

Консумирайте пиво с удоволствие и мярка!

Заявление за членство

 

Вашият коментар