Отново е време за вече ежегодния конкурс за домашна бира Homebrew Star организиран от пивоварна Мелтум! Това е четвъртото издание на съзтезанието и силно препоръчваме да участвате със своя добре изпълнена домашна бира.

Ето и информация за конкурса от самите Мелтум:
“Каква е идеята ?

Идеята ни е да сръчкаме всеки един от вас да помисли с какво би искал да предизвика вкусовите си рецептори и да получи възможността да види идеята си реализирана. Искаме да видим какво пиво обичате да пиете и да ни го сварите. От днес до края на края на декември ще събираме вашите предложения за рецепти със съответните мостри.

Какво ще се случи?

В края декември ще спрем събирането на мострени пива и януари ще изберем двете най-интригуващи от тях, които да сварим еднократно съвместно с техните автори в нашата пивоварна. Всяка от двете бири ще види бял свят в кегове и бутилки със специален етикет с името на автора и ще бъдат пуснати на пазара.
До края на юни ще изберем една от двете бири, чийто автор ще спечели Fermzilla 27 – коничен ферментатор и кег за бира(на база оценките на независимо жури и рейтинг в Untappd).
Кой може да участва?
Всеки, които обича не само да пие бира, но и да я свари в домашни условия 18+

Ако всичко това ви допада, очакваме да заявите своето участие чрез съобщение на страницата ни или на office@meltum.eu, Няма ограничения във вкусовете и съставките, стига да са законни
Наздраве!”

Успех на всички!