Trinacria Homebrewers Championship 2023

Асоциацията на Домашните Пивовари в България ще гостува на първия кръг на Trinacria Homebrewers Championship 2023, който ще се проведе на 26-ти февруари в бар Мозаик в Катания, Италия. Членове на АДПБ ще пътуват специално за събитието и ще участват в провеждането на конкурса като съдии и стюарди.

Искаме да поканим членовете на АДПБ да се включат със свои бири в конкурса. Бирите, които ще съзтезават са в категория 21 по BJCP, включваща всички подкатегории 21A American IPA, 21B Specialty IPA, 21C Hazy IPA със допълнително изискане бирите да са под 6% ABV.

Изисквания към участниците е да изпратят 3 мостри по 330 мл, без отличителни знаци по бутилките, няма ограничение за капачките. Конкурса е само за бири сварени в домашни условия от пивовари любители. Професионални и “джипси” пивовари нямат право на участие.

Такса за участие е 10 €. АДПБ ще съдейства за регистрирането, изпращането на бирите и ще покрие разходите по транспорта на 1 бира от участник. Това ограничение се налага, за да се даде възможност на повече хора да участват.

Краен срок за получаване на мострите e 17.02. Моля да пишете на имейл vpachev.at.homebrewers-bg.com или на лично съобщение в страницата ни във facebook за възможни вариант за предаване на мострите.