Специализация – трета сесия

Дойде време да обявим и следващото записване за курса следдипломна квалификация на тема "Основи на пивоварството"
Той ще се проведе в лабораториите на Университета по Хранителни Технолигии в Пловдив и ще се води от гл. ас. д-р инж. Петър Недялков. Курсът ще има теоритична част с продължителност от 30 учебни часа, практическа част и тест. Ще се проведе в рамките на няколко уикенда , през месеците април и май, в зависимост от обстановката в страната и достъпността в университета. След запълване на бройката ще бъдат уточнени конкретните дати на провеждането.Успешно издържалите теста, ще получат държавно удостоверение за специализация.

Изискванията към желаещите са да имат завършено средно или висше образование, независимо от сферата, в която е то. Изисква се копие от дипломата.В курса могат да се запишат всички, като приоритет ще бъде даден на членове на АДПБ. Записването става на принципа "по-бързият печели", до запълване на местата. 

Цената на куса е 350лв, а капацитета 15 човека.

Записването ще бъде отворено на 22.03.2021г. (понеделник) в 22:00ч. в следния формуляр.  При записването ще трябва да прикачите снимка или дигитално копие на ваша диплома, така че си я подгответе предварително. Формулярът ще бъде отворен до 31.03.2021г. Записалите се ще бъдат уведомени, независимо дали са попаднали в бройката за курса или не. 

По-долу може да видите учебния план разпределен по теми и часове. 

Можете да разгледате галерията от дипломирането на първия курс тук

При възникване на въпроси, пишете на info@homebrewers-bg.org

Дни
Часове
Минути
Секунди

Share this post