Следдипломна квалификация – втора сесия

Дойде време да обявим и следващото записване за курса следдипломна квалификация на тема "Основи на пивоварството"
Той ще се проведе в лабораториите на Университета по Хранителни Технолигии в Пловдив и ще се води от гл. ас. д-р инж. Петър Недялков. Курсът ще има теоритична част с продължителност от 30 учебни часа, практическа част и тест. Ще се проведе в рамките на няколко уикенда , през седмица, в месеците октомври, ноември и декември. След запълване на бройката ще бъдат уточнени конкретните дати на провеждането.Успешно издържалите теста, ще получат държавно удостоверение за професионално обучение.

Изискванията към желаещите да се запишат са да имат завършено средно или висше образование, независимо от сферата, в която е то. Изисква се копие от дипломата.В курса могат да се запишат само членове на АДПБ

Цената на куса е 350лв, а капацитета 15 човека.

Записването ще бъде отворено на 11.08.2020г. (вторник) в 22:00ч. в следния формуляр.  При записването ще трябва да прикачите снимка или дигитално копие на ваша диплома, така че си я подгответе предварително. Формулярът ще бъде отворен до 18.08.2020г. Записалите се ще бъдат уведомени, независимо дали са попаднали в бройката за курса или не. 

По-долу може да видите учебния план разпределен по теми и часове. 

Можете да разгледате галерията от дипломирането на първия курс тук

При възникване на въпроси, пишете на info@homebrewers-bg.org

Дни
Часове
Минути
Секунди

Share this post